top of page

OPENLUCHTRECREATIE

PRESENTATIES & TRAININGEN

LINKS & VIDEO's

Door Joktan Willem

WELKOM!

Deze website is gemaakt voor de module 'openluchtrecreatie' van de professionele bacheloropleiding van Howest 'Sport en Bewegen'

(www.howest.be/sportenbewegen). 

Lopen, wandelen en fietsen zijn de populairste actieve vrijetijdsbestedingen. Deze module biedt antwoorden op de vraag hoe je deze en andere outdoorrecreatie activiteiten organiseert en faciliteert. Zo helpen we mee aan een beleid waarbij ALLE mensen vol beleving en op maat kunnen genieten van de buitenlucht en de natuur. 

Onder het motto: AFSTAPPEN IS BELANGRIJKER DAN OPSTAPPEN! Verken de regio, maak kennis met alle recreatiemogelijkheden en geniet met volle teugen.

Navigatie krijgt veel aandacht op deze website. Dankzij routeringstechnieken en elektronische navigatie krijgt men dagelijks een massa mensen aan het bewegen! Van gepersonaliseerde trainingsroutes tot elektronische zoektochten. Meer bewegen en meer in de openlucht ... topcombinatie! 

Daarnaast wordt er ingezoomd op het belang van 'the outdoors' op de gezondheid, de diverse recreatiemogelijkheden en de specifieke wetgeving.  

Illustrated Bergen

Veel plezier!

"Of all the paths you take in life,

make sure a few of them are dirt!"

- John Muir

bottom of page